Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Zavedení vlastní přepravy objednávek: Rychlost, kvalita a úsměvy na cestě ke spokojenosti zákazníků

Každý zákazník očekává, že jeho objednávka bude doručena ve 100% stavu. Je to standard, o kterém by nemělo být ani třeba mluvit. Nikdo nemá chuť na složité vyplňování reklamace a zdlouhavé procesy při dokazování poškození zboží během přepravy. U nás se ničeho takového bát nemusíte! V rámci naší neustálé snahy o zlepšování služeb, které poskytujeme našim zákazníkům, jsme se rozhodli zahájit vlastní přepravu objednávek.

Při zasílání objednávek je pro nás na prvním místě spokojenost našich zákazníků a s potěšením vám oznamujeme zahájení naší vlastní přepravní služby – LIVERO® Express. Díky několika dodávkám vybaveným pro bezpečnou přepravu garantujeme dodání 100% nepoškozeného zboží. Ale to není vše! 

Zavedení Vlastní Přepravy Objednávek: Rychlost, Kvalita a Úsměvy na Cestě ke Spokojenosti Zákazníků

Odhalte, jak jsme inovovali doručování objednávek pro vaše pohodlí a radost.

LIVERO® přeprava přináší revoluci v doručování objednávek, kdy rychlost společně s bezpečím a ekologickou odpovědností jdou ruku v ruce s osobním přístupem.  Vaše objednávky tak nejsou jen balíčky u dveří, ale stávají se radostnými událostmi, které vám přinášejí kvalitní zboží bez starostí!

Rychlejší proces doručování

Jedním z hlavních důvodů, proč jsme zavedli vlastní přepravu, byla snaha urychlit celý proces doručování. Chápeme, že zboží často potřebujete akutně, například když máte domluvené řemeslníky, instalatéry, nebo jste prostě v procesu rychlého dokončení projektu.  Naše LIVERO® přeprava je zde, abychom zajistili, že vaše plány budou probíhat hladce a bez zbytečných prodlev.  Také jsme si vědomi, že čas je cenný a nikdo nechce, aby jeho zboží zůstávalo na depech déle, než je nutné.  Naši skladníci každé ráno naloží dodávky a během dne naše milé řidičky a ochotní řidiči zboží rozváží, po celé České i Slovenské republice. Tím je zajištěno, že po odeslání e-mailu s informací o odeslání zboží, už to není jen slib - zboží vám skutečně dorazí ještě ten samý den!

Ochotní a milí přepravci - včetně řidiček!

Ahoj, rovnost pohlaví za volantem! Naše LIVERO® přeprava má nejen skvělé řidiče, ale také úžasné řidičky. Naše flotila je hrdá nejen na své fenomenální řidiče, ale také na úžasné řidičky, které jsou součástí týmu.  Někteří zákazníci tvrdí, že naše řidičky dokážou zaparkovat dodávky s takovou grácií, že by si zasloužily stříbrnou medaili v parkovacím gymnastickém umění. A co se týče pořádku v dodávkách, je to jako vstoupit do promyšleně uspořádané knihovny elegance a efektivity.  A pak je tu ještě ta kouzelná energie, kterou prý naše řidičky obdařují každou zásilku. Říká se, že když vám doručí nové umyvadlo, je tak plné této energie, že vám přinese radost při každém umytí rukou. No, možná to neberte doslova, ale myslíme si, že je úžasné vědět, že vaše zásilka byla doručena s láskou a pozitivní energií! ♡  Nebuďte však v obavách, naši řidiči nezaostávají! Jsou pečlivě vyškoleni v manipulaci s různými typy zboží a vynikají v zajišťování bezpečnosti během přepravy. Ať už vás navštíví řidič nebo řidička, můžete očekávat profesionální, efektivní a přátelský přístup.

Doprava ZDARMA pro objednávky nad 10 000 Kč

A jako třešnička na dortu – u nás si užijete i finanční výhody! Pro objednávky nad 10 000 Kč nabízíme dopravu zcela zdarma. Většina objednávek, které LIVERO® přepravou rozvážíme, spadá do této kategorie, neboť se specializujeme na nadrozměrné zásilky. Pro menší balíčky spolupracujeme s externími, pečlivě vybranými a ověřenými přepravními společnostmi. Ušetříte tak nejen starosti, ale i peníze!

Šetrně k životnímu prostředí

Nemůžeme zapomenout na naši odpovědnost vůči planetě, kterou sdílíme. Díky LIVERO® Express jsme byli schopni výrazně snížit množství balicích materiálů potřebných k zabezpečení zboží, protože víme, že s naší péčí nedojde k jeho poškození během přepravy. Takže, už žádné tuny dřevěných rámů, palet, plastových bublinek a fólií! Naše vlastnoručně vyrobené dřevěné rámy si mohou oddechnout, stejně jako palety a plastové výplně. A jak říká jeden z našich skladníků: “Místo balení palet teď mám čas dát tu a tam stromu objímavý pozdrav!” Žertem řečeno, ale vážně, šetříme nejen materiály, ale také energii našich skladníků. Díky sníženému používání balicích materiálů tak přispíváme k ochraně životního prostředí a minimalizaci odpadu.

Jak řešíme případná poškození zboží?

Přestože máme vše pečlivě promyšlené, občas se může stát, že něco nepůjde podle plánu. Pokud se vyjímečně stane, že dojde k poškození zboží, naši řidiči si jej naloží zpět do dodávky. Naše úžasné operátorky na zákaznické lince pak budou komunikovat se zákazníkem a domluví co nejrychlejší opětovné doručení. Celkově máme až 10x nižší míru poškození zásilek než běžné přepravní společnosti.
Zavedení Vlastní Přepravy Objednávek: Rychlost, Kvalita a Úsměvy na Cestě ke Spokojenosti Zákazníků

Erika Maňurová

COO  & spolumajitelka společnosti
"S naší vlastní LIVERO® přepravou jsme se rozhodli inovovat a zlepšit způsob, jakým doručujeme naše produkty k vám. S rychlostí, kvalitou, profesionálním a milým personálem, nízkou měrou poškození a výhodnou cenovou politikou věříme, že jsme udělali obrovský krok ke zvýšení vaší spokojenosti. Děkujeme, že jste s námi, a těšíme se na vaše další objednávky!"