Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Zdokonalujeme balení a urychlujeme doručení: Vaše spokojenost, naše mise.

V naší společnosti chápeme, že bezproblémové doručení je dnes již standardem, který každý větší e-shop musí bezpodmínečně splňovat. Proto neustále zdokonalujeme kvalitu a bezpečnost balení a doručování našeho zboží.

Naším cílem je překračovat očekávání a zajistit, aby každý produkt dorazil do rukou našich zákazníků v bezvadném stavu, což je pro nás klíčové pro poskytování výjimečného zážitku z nakupování. Díky pečlivému výběru obalových materiálů a optimalizaci logistických procesů garantujeme, že vaše zboží bude doručeno bezpečně a s maximální péčí.

Balení a Doručení: Klíč k Spokojenosti Zákazníků

Livero Express: Bezstarostné doručení s naší vlastní přepravou 

Livero Express je naše speciální dopravní služba, která zajistí bezproblémové doručení vašich objednávek. S našimi milými řidiči můžete počítat s tím, že vaše zboží dorazí ve 100% stavu.

Budete informováni o přesném čase doručení a můžete si domluvit doručení podle vašich potřeb. S Livero Express není problém doručit vaše objednávky kamkoli potřebujete. Navíc, při objednávkách nad 10 000 Kč máte dopravu zdarma. Věříme, že Livero Express vám poskytne jedinečný zážitek z nakupování, nejen když nakupujete kompletní vybavení do koupelny.

Šetrné balení a doručování s ohledem na životní prostředí

I přesto, že se snažíme minimalizovat plýtvání, v prvé řadě nám jde o bezpečné doručení vámi objednaného zboží. Proto využíváme stretch fólie v tenkých vrstvách, abychom zajistili, že krabice zůstanou suché a nepoškozené, také i signalizační nálepky pro zvýšení bezpečnosti. Kromě toho využíváme následující udržitelná opatření:

  • Nákup již použitých krabic: Pro naše balení preferujeme krabice, které již byly použity, čímž snižujeme poptávku po nových materiálech a podporujeme recyklaci.
  • Recyklace nepoužitelných krabic: Krabice, které již nelze použít pro balení, nevyhazujeme. Místo toho je skartujeme a využíváme jako výplňový materiál.
  • Opětovné použití materiálů: Vracíme život starým fóliím i kartonům, které používáme také jako výplňový materiál.
  • Elektronické faktury: Snižujeme papírový odpad zasíláním všech faktur elektronicky.
  • Třídění odpadu: V naší firmě důsledně třídíme odpad, abychom minimalizovali negativní dopad na životní prostředí.
Balení a Doručení: Klíč k Spokojenosti Zákazníků
Balení a Doručení: Klíč k Spokojenosti Zákazníků

Na míru balené nadrozměrné zásilky: Přesnost a péče z naší dílny

Vaše obavy z doručení rozbitého zboží, zejména u nadrozměrných objednávek, jsou pochopitelné. U nás máme ale procesy, které tyto obavy eliminují. Vlastní dílna pro výrobu palet a rámů na míru nám umožňuje přesně a bezpečně balit každý produkt, ať už jde o sprchové kouty, vany či WC mísy, což zajišťuje, že váš nákup dorazí v pořádku i po několika překládkách na depech přepravních společností.

Naším cílem je zajistit, aby online nakupování s námi bylo bezstarostné a ekonomické. Díky špičkovému balení a efektivnímu doručování ušetříme váš čas, energii i peníze, zatímco zboží dorazí bezpečně až k vašim dveřím.

Efektivní proces vychystávání zboží: Rychlost a přesnost v každém kroku

Naši skladníci při expedici využívají VZV vozíky, což jim umožňuje efektivně a bezpečně manipulovat s těžkými předměty, jako jsou sprchové kouty, zástěny či vany. Tato efektivita v manipulaci se zbožím nejen zrychluje proces expedice, ale také výrazně snižuje riziko poškození.

Navíc, výbava každého skladníka zahrnuje nejmodernější technologie a systémy – čtečky na prst a mobilní telefony schopné snímat čárové kódy. Díky tomu se minimalizuje lidská chyba a zajišťuje, že každý zákazník obdrží přesně to, co si objednal, včetně správné barvy a velikosti produktu.

Balení a Doručení: Klíč k Spokojenosti Zákazníků