Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

LIVERO: Náš příběh

Z rodinného snu k lídru v oblasti koupelnového a interiérového vybavení

Livero

Jan Fréhar - Jednatel společnosti

Jako jednatel společnosti Livero bych Vám rád představil náš tým a e-shop Livero, výsledek naší práce a vášně. Jsme tvůrci značky Cerano, symbolu kvality a designu v oblasti koupelnového vybavení.

Naše cesta k vytvoření pevné a respektované značky nebyla snadná, ale díky odhodlání a týmové spolupráci jsme vybudovali firmu, na kterou jsme opravdu hrdí.

Naše cesta k založení firmy LIVERO

Začínali jsme v roce 2018 s přesvědčením, že z malého snu může vyrůst něco velkolepého. Bez finančního kapitálu, avšak s neúnavnou prací a neochvějnou vůlí, jsme postavili základy naší rodinné firmy LIVERO.

Naše cesta byla od té doby plná výzev, ale každý krok nás přibližoval k našemu cíli: stát se místem, kde kvalita a pečlivost jsou zřetelné v každém produktu, který nabízíme.

NÁŠ TÝM LIVERO

Základní kameny naší rodiny

Od našich počátků jsme byli přesvědčeni, že opravdové rodinné hodnoty tvoří základ našeho úspěchu. V Livero každý člen týmu a každý produkt, který představujeme, odráží část naší cesty, nekonečnou touhu po dokonalosti a porozumění tomu, že za vším stojí lidé s vášní pro naplňování přání našich zákazníků. Tato filozofie je hnací silou za každým naším rozhodnutím, od pečlivého výběru produktů, které nabízíme, až po osobní přístup k péči o naše zákazníky. Je to příběh o tom, jak rodinné hodnoty formují cestu k excelenci, kterou každý v Livero sleduje, aby zaručil, že každý zákazník se cítí ceněný a spokojený.

Naším nejcennějším aktivem je náš tým – skupina nadšených profesionálů, kteří jsou základem úspěchu LIVERO. Každý zaměstnanec přispívá jedinečnými dovednostmi a vášní, které společně tvoří dynamickou sílu naší firmy. Tato fotogalerie zobrazuje tváře lidí, kteří každodenně pracují na tom, aby naše produkty a služby byly nejlepší na trhu.

Milníky naší cesty: LIVERO

2018: Založení LIVERO – Odvaha začít s prázdnou kapsou, ale s neomezenou vírou ve vlastní síly.

2019: Náš tým se rozrostl na 5 zaměstnanců – první zásadní krok k rozvoji kapacit.

2020: Expanze na Slovensko – s týmem 10 lidí jsme překročili hranice, abychom se přiblížili zákazníkům.

2022: Vstup mezi elitní pětku e-shopů s koupelnovým vybavením v ČR - tým se rozrostl na 20 lidí.

2023: Založení vlastních značek Cerano a ViaDomo a zahájení vlastní autodopravy – posílení přímého spojení se zákazníky.

2024: Uvedení značky Tuana a rozšíření týmu na 30 zaměstnanců – nová éra v naší nabídce a službách.

 

Livero

Naše vlastní značky: Cerano, ViaDomo a Tuana

Vývoj našich vlastních značek byl přirozeným krokem v naší snaze nabízet unikátní, kvalitní a cenově přístupné produkty. Cerano a ViaDomo se staly synonymy pro inovaci a design v oblasti koupelnového a interiérového zařízení.

V roce 2024 s hrdostí uvádíme značku Tuana, což je další krok v našem poslání poskytovat ještě širší spektrum produktů, umožňující našim zákazníkům vytvořit si domov přesně podle svých představ.

Zobrazit nabídku

Naše vize a hodnoty

Každý den, s každým novým zákazníkem a každým dalším krokem na naší cestě, píšeme novou kapitolu v příběhu LIVERO. Naše budoucí vize je jasná: chceme nadále růst, inovovat a rozšiřovat naše obzory, přitom zůstáváme věrni našim rodinným hodnotám a dáváme přednost spokojenosti našich zákazníků.

V LIVERU věříme, že každý domov vypráví svůj vlastní příběh. Jsme zde, abychom vám pomohli psát ten váš s láskou, péčí a produkty, které přinášejí radost, pohodlí a styl.

 

Adresa a otevírací doba skladu

Adresa skladu: U Stadionu 1881/10, Bruntál 792 01.

Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 8:00 - 15:00. Pro více informací navštivte stránku s mapou.

 

Začít nakupovat
Livero