Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Zahájili jsme spolupráci s lídrem koupelnového vybavení v ČR dobývajícím svět!

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit, že jsme zahájili spolupráci s největším výrobcem koupelnového vybavení v České republice. Prestižní a renovovanou českou firmou RAVAK. Je nám velkou ctí, že nás RAVAK, leader v oblasti koupelnového designu a inovací, vybral jako svého nového partnera pro online prodej koupelnového vybavení.

V rámci naší nové spolupráce budeme mít možnost přinést vám, našim zákazníkům, široký výběr produktů RAVAK. Ať už hledáte moderní sprchový kout, luxusní vanu nebo elegantní koupelnový nábytek u nás najdete vše, co potřebujete pro tvorbu vaší vysněné koupelny.

Všechny tyto produkty jsou navrženy s ohledem na kvalitu, funkčnost a estetikuPevně věříme, že tato spolupráce nám pomůže dosáhnout našeho hlavního cíle – poskytnout nejlepší možnou službu našim zákazníkům. Zároveň se těšíme na to, jak tato spolupráce s RAVAK obohatí naši nabídku a umožní nám nabídnout ještě širší sortiment produktů, které zvládnou proměnit jakoukoli koupelnu v oázu pohodlí a relaxace.

Pravidelně budeme ve spolupráci s tímto renomovaným výrobcem organizovat speciální akce a slevy na celý sortiment produktů RAVAK. To vše za účelem, abychom vám mohli nabídnout skvělé produkty za ještě atraktivnější ceny.

A nemusíte dlouho čekat – naše první akce začíná již 17. července! Toto datum si určitě zapište do kalendáře, protože od tohoto dne budete mít možnost zakoupit kvalitní produkty RAVAK za zvýhodněné ceny. Ať už plánujete renovaci své koupelny nebo jen hledáte nový kus koupelnového nábytku, tato akce vám nabídne ideální příležitost k nákupu. Akce potrvá pouze týden, a to do 24.7.2023.

Doporučujeme vám sledovat naše webové stránky a sociální sítě, abyste byli pravidelně informováni o novinkách a akcích, které pro vás připravujeme ve spolupráci s RAVAK. Těšíme se na vaši účast a věříme, že si v naší nabídce vyberete.

V naší nabídce naleznete široký sortiment produktů značky Ravak.

RAVAK

Koncept 10°

Koncept 10° představuje inovativní a promyšlený design v oblasti koupelen, který získal několik ocenění. Jeho unikátnost spočívá v pootočení nebo naklonění všech prvků o 10°, což usnadňuje každodenní použití a zvyšuje komfort. Nabízí řešení pro milovníky klasických tvarů i pro ty, kteří preferují asymetrii či úsporu místa. Mezi hlavní prvky patří pootočená vana, rohové umyvadlo, vodovodní baterie a asymetrický sprchový kout. Všechny prvky spojuje jednotný styl, kvalitní materiály a autorský rukopis českého designéra.
RAVAK

Kryštof Nosál

„Mám rád jednoduché věci a asymetrické vany často působí trochu komplikovaně a přetvarovaně.  Snažil jsem se  proto najít nějakou lapidární myšlenku. Nakonec jsem vzal klasickou obdélníkovou vanu a pootočil jsem ji o 10°.  A tento způsob jsem pak použil i na umyvadla a baterie.“ designer Kryštof Nosál, autor konceptu.
RAVAK

Koncept Classic II

Nadčasová vana v obdélníkovém provedení, doplněná koordinovanými umyvadly a nábytkem, vytváří harmonický a trvale aktuální design.  V jednoduchosti se skrývá krása. Tato koncepce je ideální pro ty, kteří oceňují čistotu linií a pohodlí, jež přináší dobře promyšlený prostor. Produkty jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny praktické požadavky, ale zároveň vytvářely prostor, který je příjemný a relaxační. Každý prvek je navržen s ohledem na ergonomii a snadnou údržbu, a tak zaručuje maximální komfort a spokojenost při každodenním použití.

RAVAK je ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci praktičnosti a estetiky. Dlouholeté zkušenosti v oblasti vývoje a výroby interiérů koupelen a produkty navrženy tak, aby maximálně vyhovovaly vašim potřebám.

RAVAK

  • Více než 30 let praxe v oboru
  • Produkty jsou technicky domyšlené, jednoduché a bezpečné
  • Spolupracují s předními světovými designéry, ale také podporují talentované české návrháře
  • Nejkvalitnější materiály a technologie
  • Odolnost a dlouhá životnost produktů
  • Prodloužené záruky až na 25 let na většinu sortimentu zcela zdarma