Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Vybíráme vanu: Od rozměrů po design

 

Hledáte ideální vanu, která dokonale doplní vaši koupelnu?

Vybrat správnou vanu znamená zohlednit nejen její vzhled, ale i pohodlí a praktické využití v koupelně. Ať už hledáte luxusní vířivku nebo vanu do menšího prostoru, je důležité věnovat pozornost každému detailu. Podrobné informace pro správný výběr najdete v našem článku. 

Jak správně vybrat vanu

Na co byste měli brát ohled při výběru vany?

Jak správně vybrat vanu

Prostorové možnosti

V menších koupelnách zvolte obdélníkovou nebo asymetrickou vanu pro úsporu místa, ve větších koupelnách můžete vybírat mezi samostatně stojící nebo rohovou vanou pro dva.
Jak správně vybrat vanu

Kdo bude vanu používat

Budou se ve vaně koupat děti? Zvolte vanu s protiskluzovým povrchem a sníženým vstupem pro komfort všech.
Jak správně vybrat vanu

Jaký máte rozpočet

Od toho se obvykle odvíjí materiál i design koupelnové vany – zatímco akrylátové modely jsou nejlevnější, za litý mramor si připlatíte.

Nejprodávanější vany roku

Jak správně vybrat vanu

Top produktCERANO Bianco volně stojící akrylátová vana

170x60x80 cm

15 619,- Kč

Koupit nyní

 

Výběr vany podle materiálu: Jaký je pro vás ten pravý?

Tvary van a jak je vybrat

Jak správně vybrat vanu

Volně stojící vany: Luxus a elegance

Volně stojící vany přinášejí do koupelny luxusní a elegantní vzhled. Tyto samostatné vany jsou často vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je litý mramor nebo akrylát, což zajišťuje jejich odolnost a dlouhou životnost. Jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají nápaditý a luxusní prvek pro svou koupelnu.

CHCI VOLNĚ STOJÍCÍ VANU

Rohové Vany: Ideální

prostor pro dva

Rohové vany jsou skvělou volbou pro koupelny s omezeným prostorem, protože umožňují efektivní využití rohového místa a uvolňují střední část koupelny pro další prvky, jako jsou umyvadla nebo toalety. Tímto způsobem optimalizují prostor a umožňují vytvořit funkční a vkusný koupelnový interiér.

CHCI ROHOVOU VANU
Jak správně vybrat vanu
Jak správně vybrat vanu

Klasické, obdélníkové vany: Nejčastější zvolený tvar 

Klasické, obdélníkové vany jsou tradiční volbou pro mnoho koupelen. S jejich jednoduchým a čistým tvarem nabízejí spoustu prostoru a elegantní vzhled. Díky jejich univerzálnímu designu se snadno hodí do různých koupelnových stylů.

CHCI OBDÉLNÍKOVOU VANU

Vanové Zástěny: Krása a Funkčnost v Jednom

Vanové zástěny nabízejí efektivní ochranu proti stříkající vodě a zároveň esteticky obohacují koupelnu. Jsou dostupné v různých designech a velikostech, což umožňuje snadnou adaptaci na různé typy van. Navíc jejich snadná údržba z nich činí praktický a dlouhodobý doplněk pro koupelnu.

CHCI VANOVOU ZÁSTĚNU
Jak správně vybrat vanu

Objevte svět van značky Cerano

Jak správně vybrat vanu

Chcete zjistit více o vanách značky Cerano?

Navštivte náš web a objevte širokou nabídku van, které kombinují moderní design a prvotřídní materiály. V našem sortimentu naleznete vše od elegantních akrylátových van po luxusní smaltované modely.