Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Nová spolupráce se značkou VASAGLE

Osobitý a cenově dostupný styl – to je mottem německé firmy Vasagle. Nově nabízíme nábytek této značky, který si budete moci zakoupit za velmi atraktivní ceny a z pohodlí vašeho domova.

vasagle

 Vize Vasaglu je vytvářet jednoduchý, cenově dostupný nábytek, který přináší radost a osobitost, jak do malých bytů, tak i velkých domácností. Jejich kolekce nabízí široký výběr nábytku do obývacího pokoje, ložnice, koupelny, kuchyně, předsíně či kanceláře.    

jojojojo

 Pokud jste milovníci industriálního stylu, můžete si tak snadno vytvořit osobitý interiér, dle vašich představ. Kombinace dřeva v teplém odstínu s kovem v černé barvě se hodí do většiny interiérů. Také k těmto materiálům snadno doladíte dekorace a další nábytek. Kolekce má navíc velmi širokou nabídku, takže s ní jednoduše zařídíte většinu vaší domácnosti.

Od svého spuštění se VASAGLE rychle stala nejprodávanější značkou nábytku na Amazonu a výrobky této značky získaly obrovský ohlas i na veletrhu v USA.

e19d5b95-37cd-4e68-b244-989478c78e76.__CR0,0,970,600_PT0_SX970_V1___

A jak to všechno začalo? V roce 2017 se několik absolventů, působících v SONGMICS (výrobce a distributor nábytku –⁠ mateřská společnost Vasaglu), zamyslelo nad tím, že mnoho mladých lidí, řeší stejný problém. Nelíbí se jim, jak jsou nájemní byty zařízeny, a chtěli by jim dát nový vzhled, avšak hezký a kvalitní nábytek je příliš drahý.

81q1RSj8HqL._AC_SL1500_

Rozhodli se tedy začít vyrábět cenově dostupný, dobře vypadající a kvalitní nábytek po svém. Shromáždili tým a studovali design, materiály, kontrolu kvality, balení, logistiku a vše co potřebovali vědět o nábytkářském průmyslu. Poté navrhli řadu odolného, kvalitního, personalizovaného a cenově dostupného nábytku, který byl po uvedení na trh velmi rychle přijat zákazníky.

81zpb+ykJFL._AC_SL1500_

I přes rychlý růst tržeb, celý tým pokračoval ve zkoumání a vyslechl si zpětnou vazbu od svých zákazníků, poté provedli důkladný průzkum a stanovili si hodnoty, kterými se dodnes řídí.

vasaglegff

VASAGLE – hodnotný, jednoduchý, přitažlivý, originální, trvalý a příjemný

Nyní s rozvojem a růstem firmy, jejich produkty zdobí domy a byty v Evropě, Severní Americe a Japonsku. Společnost vytvořila vynikající mezinárodní designový tým, který striktně dodržuje mezinárodní standardy kvality, neustále se vyvíjejí a zdokonalují a upřímně říkají svým zákazníkům: „Rádi vám pomůžeme vybavit váš domov podle vašich představ.“

03-vasagle-industrial-design-bookshelf-lbc022b01 (1)

Všestrannost, cenová dostupnost, jednoduchá montáž, přitažlivý vzhled, originální design, trvalá kvalita, příjemný zážitek. Tohle a mnohem víc je VASAGLE.

Kompletní nabídku naleznete ZDE