Zahájení prodeje značky Cerano - využijte akční záváděcí ceny Vyrazit nakupovat

Inspirace koupelny ve stylu "NEW CLASSIC"

Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES

NEW CLASSIC

Kombinace tradičních a moderních prvků v interiéru nabízí skutečně jedinečný výsledný efekt. Objevte novou dimenzi klasické elegance. 
Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES

Volně stojící umyvadlo SIENA M+

Volně stojící umyvadlo z kolekce OMNIRES SIENA M+ potěší svým monumentálním profilem. Zadní strana byla vyříznuta tak, aby dokonale přilnula ke stěně a celá konstrukce je tím méně prostorově náročná. Umyvadlo se stane ústředním bodem koupelny a dodá jí exkluzivní vzhled.

Umyvadlo je vyrobeno z kompozitního materiálu (M+), jehož hlavní složkou je dolomit. Inovativní výrobní technologie zaručuje dokonalé provedení každého detailu a zároveň zajišťuje pozoruhodnou životnost a odolnost.

Lesklý povrch umyvadla přirozeně odrážející světlo má povrchovou úpravu v klasickém bílém provedení.

Volně stojící umyvadlo SIENA nabízíme v bílém provedení bez otvoru pro baterii nebo v provedení s otvorem pro baterii. Doporučujeme také extravagantnější variantu v černém provedení bez otvoru pro baterii, případně s otvorem pro baterii. Pak už záleží zda preferujete klasickou stojánkovou baterii nebo nástěnnou podomítkovou baterii

Design: Janusz Langner, Studio OMNIRES

Podomítková umyvadlová baterie Y

Kolekce OMNIRES Y uchvátí jednoduchou linií a dokonalým tvarem, který vyjadřuje vášeň při hledání ideálu. Design byl inspirován a založen na tvaru kruhu. Jeho nadčasový a dokonale propracovaný design byl vytvořen v duchu minimalismu a nabízí maximum možností v interiérovém designu.

Umyvadlová baterie je vyrobena z vysoce kvalitní mosazi a je vybavena vysoce kvalitní keramickou kartuší. Inovativní technologická řešení snižují spotřebu vody o 50 % a zároveň nabízejí komfort a snadné použití.

Ušlechtilá povrchová úprava v elegantním světlém odstínu zlaté barvy a perfektně hladký a lesklý povrch zaručuje dokonalý výsledný efekt. Dostupné povrchové úpravy nástěnných podomítkových baterií : chrom, nikl, černá, zlatá, černo/zlatá.

Výrobek je potažen pokročilou technologií PVD. Jedná se o inovativní technologii, která se původně používala ve vesmírném průmyslu. Technologie PVD dodává povrchu vodovodních baterií lesk a vysokou odolnost. Povrch je třikrát odolnější než chrom a desetkrát odolnější vůči korozi a poškrábání, čisticím přípravkům nebo třeba soli z mořského vzduchu. 

Design: Janusz Langner, OMNIRES Studio 

Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES
Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES

Volně stojící vanová baterie Y 

Exkluzivní volně stojící vanová baterie OMNIRES Y přesvědčí každého svou elegancí a obohatí svým designem každý interiér. Vanová baterie v minimalistickém stylu s dokonale propracovaným designem přesvědčí svou sofistikovaností. Robustní konstrukce v ergonomickém tvaru je vyrobena z vysoce kvalitní mosazi třídy "A" a povrch je potažen pokročilou technologií PVD

Kartuše je vyrobena z keramiky nejvyšší kvality, která zajišťuje dlouhodobou funkčnost baterie. Kartuše je vybavená technologií, která poskytuje plynulé a přesné ovládání proudu a teploty vody. Díky nejnovější generaci provzdušňovače s technologií Air Water získáte provzdušněnou, měkkou vodu, příjemnou na dotek. Průtok vody je rovnoměrný, tichý a nestříká ani při velkých tlakových rozdílech.

Díky technologii Easy Clean se baterie snadno čistí od usazenin vodního kamene. K úplné čistotě stačí rychlé otření rukou.

Design: Janusz Langner, Studio OMNIRES

Volně stojící vana SIENA M+ 

Kolekce OMNIRES SIENA má přesně definovanou linii a harmonicky oválný profil. Minimalistická a subtilní forma volně stojící vany byla propracována do dokonalosti a vanu je díky tomu možné umístit i do menších prostor. 

Vana je vyrobena z kompozitního materiálu (M+), jehož hlavní složkou je dolomit. Sanita vyrobena z tohoto materiálu se vyznačuje mimořádnou stabilitou a odolností proti mechanickému poškození, extrémním teplotám a zatížení. Kompozitní materiál je také velice odolný vůči nečistotám. Údržba této vany bude vždy velmi rychlá a snadná, protože povrch je dokonale rovný, velice příjemný na dotek, bez prasklin a mikrokráterů. Výhodou jsou také tepelně izolační vlastnosti vany, díky kterým udržuje voda dlouho svou teplotu a zajišťuje tak naprosté pohodlí.

Pravidelná péče je základ, proto doporučujeme pravidelně, nejlépe však po každém použití, vyčistit vanu měkkou houbou a přírodním čisticím prostředkem bez barviv a abrazivních nebo bělících prostředků (např. jemným prostředkem na mytí nádobí). Pro odolnější nečistoty použijte 10% roztok kyseliny citronové s vodou a nechte působit 2–3 minuty. Po každém čištění opláchněte výrobek velkým množstvím vody a otřete do sucha bavlněným hadříkem.


Design: Janusz Langner, Studio OMNIRES

Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES
Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES

Nástěnná WC štětka MODERN PROJECT

Kolekce doplňků OMNIRES MODERN PROJECT vás zaujmou minimalistickým designem, kvalitou zpracování a čistými liniemi. Dokonale definované kruhové tvary dodávají kolekci nadčasový a moderní vzhled.

WC štětka s rukojetí ve zlatém provedení je vyrobena z kvalitní mosazi a sklenice je v provedení pevného mléčného skla. Ušlechtilá povrchová úprava v elegantním, světlém odstínu zlaté barvy, zaručuje dokonale hladký a lesklý povrch

Koupelnové doplňky z kolekce MODERN PROJECT jsou potaženy vrstvou pomocí pokročilé technologie PVD, která zaručuje nejvyšší možnou trvanlivost, nabízí výjimečnou odolnost proti poškození a usnadňuje čištění. 

Závěsná WC mísa OTTAWA

Bezrámová toaleta OMNIRES OTTAWA se vyznačuje minimalistickou linií a jemně zaobleným tvarem sedáku s měkkým zavíráním.
Závěsná WC mísa a ultramoderní sedátko v bílém lesku tvoří harmonický celek.

Systém Rimless zrychluje a usnadňuje péči o toalety s ohledem na zachování nejvyšších hygienických standardů. Konstrukce byla navržena tak, aby byla jedním spláchnutím rovnoměrně opláchnuta celá mísa. Rychle, jednoduše a navíc s ohledem na úsporu vody. Nikde neulpívá špína ani nečistoty. Díky inovativní technologii splachování je
spotřeba vody minimalizována.


Toaletní prkénko se systémem soft-close se zavírá diskrétně, pomalu a tiše. Záchodové prkénko obsahuje ionty stříbra s výraznými antibakteriální vlastnosti

WC sedátko s klipsovým systémem lze snadno zvednout z toalety za účelem čištění. Toaleta je vyrobena z nejkvalitnější keramiky avyznačuje se dobrými hygienickými vlastnostmi a díky bezokrajovému tvaru se toaleta snadno čistí.
WC sedátko je vyrobeno z vysoce kvalitního duroplastu odolného proti poškrábání.

Certifikáty: Evropské prohlášení o vlastnostech (označení CE)

Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES
Koupelnová inspirace "NEW CLASSIC" od značky OMNIRES

Podomítková sprchová souprava Y

Kolekce OMNIRES Y je založena na elegantních, oválných tvarech. Její zlatá povrchová úprava je atraktivní na pohled a stane se estetickým středobodem vaší koupelny. Stačí povrch po sprchování rychle setřít suchým hadrem a bude stále jako nový. Systém EasyClean zabraňuje usazování vápenných nečistot a usnadňuje čistění. Technologie Air mísí vodu se vzduchem, výsledkem je dokonalá relaxační koupel a úspora vody. 

Kompletní sprchový systém obsahuje:

  • sprchová/vanová baterie pro podomítkovou instalaci 
  • mosazná sprchová hlavice s ramenem, rozměry: ø 25      cm, dosah od stěny: 41 cm
  • mosazná ruční sprcha, 1-funkce
  • nerezová flexibilní sprchová hadice, délka: 150 cm
  • mosazné sprchové koleno s držákem ruční sprchy

Podomítkové těleso je vždy součástí balení.

Design: Janusz Langner, Studio OMNIRES

Koupelnové doplňky ve zlatém provedení, které by vám neměly rozhodně uniknout. ↓